CoQ Health | Set Tenaga

Tips Atasi Masalah Cepat Pancit

Ada satu vitamin ni dah dekat setahun Shaklee keluarkan, tapi I am yet to try. Itu yang tak pernah kabo.

Tapi cambest pulak dengar geng iReach feedback cakap best.

Pengalaman Kawan

Sorang kawan ni dia cakap dia jenis cepat pancit kalau panjat gunung atau daki bukit, tapi sejak makan CoQ Health, rasa bertenaga pulak.

Kawan tu perempuan 😉

Ikuti perkongsian Puan Lyna tentang bagaimana CoQ ni sangat membantu dia untuk bertenaga walaupun sangat kerap travel.

[vimeo id=”116675013″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

 

Sorang lagi kawan kongsikan feedback customer dia yang ambil CoQ Health untuk kesuburan suami isteri.

Dan maklumkan, selepas 4 botol CoQ, dia perasan suami dia lain macam sikit >_< Boleh “bertahan lebih lama”.

Apa itu CoQ Health

CoQ Health ni adalah supplement untuk kesihatan jantung.

Setiap hari jantung kita berdenyut kira-kira 10,000 kali untuk pam dan mengalirkan 7,000 liter darah ke seluruh badan.

Walaupun saiz jantung kita kecik, hanya sebesar penumbuk tangan kita, jantung adalah otot yang paling kuat bekerja dalam tubuh dan merupakan pusat kawalan utama sistem darah.

 

Salah satu nutrien dalam CoQ Health ni adalah CoQ 10

Biasa CoQ 10 ni dikenali sebagai nutrien yang penting untuk proses penghasilan tenaga. Banyak ditemui kat jantung sebab jantung memang perlukan tenaga yang banyak untuk pam darah setiap hari.

image

CoQ 10 telah terbukti menguatkan otot jantung, meningkatkan peredaran darah dan mengekalkan paras darah yang sihat.

Tubuh kita memang dapat hasilkan CoQ 10 secara semulajadi.

Tapi seiring dengan usia, makin lama, penghasilan dalam tubuh makin berkurang.

Sebab itu diwujudkan supplement CoQ Health ni.

Sebab itu juga dapat explain kenapa kawan saya yang sebelum ni cepat pancit kalau naik gunung, tapi lepas ambil CoQ, dia rasa lebih bertenaga.

Sebab nya jantung dah jadi semakin kuat dan bertenaga.

 

Harga

Harga CoQ Health untuk 30 biji adalah RM 124. Berpadan lah dengan peranan CoQ kan, which is untuk kesihatan jantung.

Bandingkan dengan kerisauan keresahan bila sakit jantung datang. Tak terbayang kot ya >_< Jantung adalah organ utama dalam tubuh kita.

Sayangi diri, sayangi lah orang tersayang 🙂

Nak dapatkan satu?

Hubungi saya:

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *