Alfalfa | GLA Complex | Ostematrix | Tips Suami Isteri | Vitamin E Complex

Tips Atasi Masalah Dingin Terhadap Pasangan

Biasalah, bila usia perkahwinan makin menginjak dari setahun ke setahun, fenomena dingin dengan pasangan adalah normal. Sebab itu suami isteri sangat digalakkan untuk perbaharui cinta.

Itu belum termasuk sibuk nak melayan anak yang semakin lama semakin menuntut perhatian sepanjang masa, beban kerja di pejabat dan di rumah, stress dengan kewangan dek harga semua makin naik.

Yang kita tahu, bila waktu malam berlabuh, kita nak rehat sepuasnya.

Tapi mesti rasa bersalah dan rasa semacam je, kan kalau perkahwinan dah tak semakin mesra macam masa bulan madu.

Shaklee menyediakan Set Semarak Cinta yang memang khas untuk membantu menyemarakkan semula suasana romantis rumahtangga. Set ini mengandungi Vitamin E, Ostematrix, GLA dan Alfalfa.
image

 

Untuk Suami:

Vitamin E

Vitamin E membantu memulih mood suami untuk bersama isteri, walaupun letih dengan kerja seharian. Di samping itu, Vitamin E mengandungi selenium yang sangat bagus untuk kesihatan prostate

Ostematrix

Ostematrix membantu suami untuk mendapatkan tidur yang lena dan berkualiti agar suami kekal cergas dan bertenaga tika bangun keesokan pagi walaupun tidur lewat di malam hari

Untuk Isteri:

GLA

GLA membantu menaikkan mood isteri untuk bersama suami especially untuk isteri yang sering rasa mood ke laut dan stress dengan beban kerja seharian.

Perkongsian dari rakan saya, Alhamdulillah mood untuk bersama kembali pulih.

Alfalfa

Membantu bertindak seperti kacip fatimah agar suasana hangat malam pertama dapat dirasai. Alfalfa juga bagus untuk menghilangkan keputihan yang mengganggu hubungan suami isteri

Mari kita jadikan perkahwinan kita sebagai syurga dunia, iaitu tempat kita berkongsi segala rasa, saling lengkap-melengkapi dan sentiasa hangat dengan cinta.

Dapatkan Set Semarak Cinta sekarang!

Order dengan hubungi saya di:

Khadeejah Hasmad
SMS/Whatsapp : 019-4093457
Shaklee ID: 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *