Uncategorized

Tips Blog Bisnes Jual Shaklee : Terus Buat

TULIS SAJA. PUBLISH SAJA.

Ramai orang risau bila mula nak berniaga via blog. Antara sebab popular adalah tak pandai menulis.

Kadang dah tulis, tapi ayat tergantung.

Yang sebenarnya kita buat sahaja apa yang boleh. Tulis apa yang kita belajar dari pembacaan buku, majalah, jurnal, pengalaman diri.

Kalau ayat tergantung tak tahu nak habiskan, biar lah tergantung. Boleh jadi trademark diri kita.

Kan unik tu. Lain dari yang lain.

Pelawat yang datang pun setiap kali baca mesti cepat ingat kita ni jual apa sebab style ayat tak habis.

Bila orang senang ingat siapa kita, kan mudah dapat jualan ?

P.s : Pisa Tower yang senget itu famous dan menarik ramai pelancong sebab dia senget. Bukan sebab dia tegak macam menara biasa.

#deejablogmarketingtips

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *