Hamil

Tips Cepat Mengandung Setelah Bertahun-Tahun Tunggu Zuriat

Ni saya kongsikan tips dari nenek saya yang diperturunkan kat mak saya.

Makcik-makcik belah ayah saya ramai kahwin lewat. Ooops, itu memang gaya orang sana kot. Diorang macam fokus pada karier.

So bila kahwin lewat, macam umur dah 30-an, mesti risau, senang ke nak mengandung?

Ohhh excited nyaaa!!
Ohhh excited nyaaa!!

Petua nenek saya

Senang je. Telan telur ayam kampung bersama susu.

Actually nak kena telan tu, telur ayam kampung je. Tapi kot lah rasa ish, tak boleh nak tahan rasa telur ayam mentah, maka campur lah dengan susu ke, madu ke

Telur ayam kampung bukan macam biasa kita nampak telur warna coklat tu tau. Kulit telur ayam kampung adalah warna putih.

cepat mengandung dengan telur ayam kampung

Fungsi telur ayam kampung ni untuk kuatkan rahim untuk tampung fetus yang nak melekat kat dalam rahim nanti.

Erk, kalau selain telan telur mentah, ada tak?

Tapi kalau rasa, ish, ai kenot ah telan telur ayam kampung mentah ni. Mau termuntah >_<

Boleh lah anda mencuba Vitamin E Shaklee 😀

Vita-E Complex-«

Proven tau menjadi, alhamdulillah biiznillah 😀

Alkisahnya, jiran saya ni menanti zuriat ke-4 selama 4 tahun lamanya. Macam-macam dah cuba 😛

Pastu sebab dia puas hati dengan Herbal Blend Shaklee yang dia pernah beli, so kali ni dia pun cuba lah makan Vitamin E.

Lupa dah, asalnya dia cuba Vitamin E untuk masalah kulit eczema dia kalau tak salah.

Tapi bonus yang dia dapat, alhamdulillah period mula regular, dan lepas sebulan lebih sikit, tak pasal-pasal pregnant! 😀

Anak dia pun join makan, dan alhamdulillah period anak dia pun getting better, di samping jerawat kat badan semua hilang!

Tapi yang sedihnya, pastu dia keguguran. Tapi Alhamdulillah lepas 2 bulan, ke tak sampai 2 bulan, pregnant balik. Hik3.

Ni tengah menunggu hari nak bersalin dah ni.

Kot anda rasa letih tunggu bertahun-tahun, perabih duit ribu-riban buat macam-macam jenis rawatan, tapi hasil tetap tak mengandung jugak, boleh lah cuba Vitamin E Shaklee ni ^_^

Sebotol tu ada 120 biji, boleh kongsi suami isteri. Sebotol hanya RM 149. Postage RM 10 flat rate

Tak sabar dah nak order?

^_^ Haa cepat hubungi saya:

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

Kalau lelaki tu, boleh lah contact hubby saya:

Firdaus Azizi
SMS/WhatsApp : 019 457 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *