Tips Selsema

Tips Hilangkan Selsema

Credit tips ni kat Ada, saye baru tahu ni.

Kalau korang nak hilangkan selsema hingus-hingus tak selesa, cer ambil sebiji garlic kopek kulit dan tumbuk sikit. Pastu lalukan bawah hidung. Insya-Allah rasa lega. Ni Ada lah kongsi petua. Katenye garlic merupakan pembunuh kuman yang powerful. Kalau untuk budak kecik, lalu kan sekejap je.

Selamat mencube!

p/s: nanti saya cerita pasal garlic & GBS atau lebih femes, yeast yg terdapat kat vagina semasa pregnant. dah confirmkan dgn Ada yg garlic can help ^_^

p/s lagi: Ada adalah seorang biology degree student. Sekarang cikgu bio. Superb knowledge! 

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *