Tips Kecantikan

Tips Kulit Cantik Berseri Sebelum Majlis Perkahwinan, Tanpa Mekap!

Biasalah kita orang perempuan, jerawat dan jeragat tu dah semacam best friend pulak. Tapi mesti rasa geram kan tengok muka dah nak serupa kawah bulan.

Especially yang bakal kahwin dalam masa terdekat, takkan nak harap mekap semata tutup semua tu. Mekap pun boleh buat muka kita makin rosak tau. Jaga-jaga πŸ˜‰
image

Antara cara yang boleh diusahakan untuk kulit cantik berseri sebelum majlis kahwin, mestilah dengan rawatan dari dalam – Set Kecantikan Shaklee!

Ye lah, lepas majlis mesti nak kena cuci muka bersihkan mekap. Habis tu, kalau muka masih ada jerawat, tak ke kesian kat suami merangkap jejaka idaman kita terpaksa ngadap jerawat kulit kusam kita.

Dalam bilik, nampak jerawat segala. Harapkan keluar rumah je lah, baru nak mekap naik seri. Erk.

Shaklee merawat dari dalam, dia betulkan dari akar umbi masalah kulit tak cantik berseri.

Collagen Powder Shaklee

Paling saya suka nak cadangkan adalah Collagen Shaklee. Cer tengok kawan saya ni.
image

Dia dah bosan pakai mekap, dia minum lah Collagen Shaklee. Itu pun tak lah disiplin sangat, within 1 month, dah dapat kulit putih kemerah-merahan gini πŸ˜€

Harga Collagen Shaklee adalah RM 298 untuk 15 sachets untuk kegunaan 1 bulan

ESP

Kalau nak lagi efektif, bagus minum ESP bersama Collagen Shaklee. ESP mengandungi protein yang membantu renew skin cell yang buruk tak bermaya. Kalau kulit kusam tu, elok sangat lah renew skin cell jadi nampak fresh sikit.
image

Orang tengok pun, nampak lah seri.

ESP berharga hanya RM 150 untuk kegunaan 2 bulan. Cara minum eksklusif akan di maklumkan kepada customer ai aje πŸ˜‰

Vitamin E

Oh kalau jenis kulit kering tu, mungkin anda suka nak cuba Vitamin E. Bagus untuk lembap kan kulit dan atasi masalah jerawat. Banyak khasiat sebenarnya Vitamin E ni. Tolong regular kan period, pun ye jugak

Harga Vitamin E hanya RM 149 untuk 120 biji. Sebotol untuk 4 bulan terus

Vitamin C

Kalau kot budget low lah kan, boleh lah amalkan Vitamin C Shaklee. Vitamin C ni buat muka anda glowing radiant gitew. Pipi tampak merah-merah ala-ala pakai blusher.

Vitamin C hanya berharga RM 92.50 untuk 180 biji, untuk 6 bulan terus. Kira lah sebulan spend just RM 15+

Postage flat rate RM 10

Semua di atas boleh buat masker πŸ˜€

Cuba tengok salah seorang pengguna ni, hasil ESP, Vitamin C dan Vitamin E πŸ˜‰
image

Cara Makan
Cara makan dan konsultasi adalah guaranteed dengan saya. Haa, kot nak beli dari orang lain, pk banyak kali dulu πŸ˜‰ Customer orang lain, ai tak layan ya. Hihi

Bakal pengantin baru, mak-mak yang dah beranak pinak pun, kalau nak order, contact je saya:

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-477 3457
Shaklee ID : 858755

Atau kalau nak bank in, boleh terus bank in ke salah satu akaun dibawah :

Maybank 164490176487 atau
CIMB 12260064778520

Atas nama Khadeejah Hasmad

Email notification ke [email protected]

Lepas bank in, harap contact daku di SMS /Whatsapp : 019-477 3457

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *