Living in Japan

Tokyo With Kids : Tips Stroller Di Train Station Shibuya

Shibuya Station pun besar jugak.

Berselirat kalau tak faham.

Tips di bawah applicable untuk JR station. Metro kurang pasti.

Kalau anda baru keluar train, bawak pulak stroller besar gabak, jenis twin kan, malas nak lipat, maka benda pertama adalah kena cari elevator atau lif.

Dia ada signboard untuk ke elevator.

Tapi, kalau nak turun, sila ke North/South Exit.
Sebab kalau ambil East/West exit, lif tu hanya boleh naik je.

Naik tu ke platform lain.

Selamat travel! 🙂

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *