Contest

Tulis Entry & Menang iPhone 6

Bunyi simple je, kan? 😉

Aah, memang sangat simple.

contest iphone 6
Hanya menulis, dan dapatkan iPhone 6

2 Syarat Mudah

Syarat nya gini:

  1. Daftar dulu jadi ahli Shaklee bersama saya, yuran daftar RM 75/RM 85 sahaja, no hidden cost :DSebabnya contest ni terbuka hanya kepada Ahli Shaklee yang berdaftar bersama saya sahaja.

    Jangan risau, anda tak perlu beli apa-apa pun 😉

  2. Kemudian, tulis entry berkaitan 3 video berikut

[vimeo id=”110706388″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

[vimeo id=”110570049″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

[vimeo id=”110866031″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

Itu je ^_^

Tak perlu menjual apa-apa pun.

Tapi kalau dah ada orang berkenan nak membeli dan mencuba Shaklee dengan anda, takkan nak tolak rezeki, kan? 😉

Bagaimana Cara Memilih Pemenang?

Blog yang berjaya mendapatkan paling ramai view video, dari tarikh 1 December hingga 31 December, dia lah pemenang nya.

Strategi adalah ikut suka hati, tips-tips tetap akan diberi dari semasa ke semasa ^_^

Tapi kalau diri sendiri klik kat video sendiri banyak-banyak kali, sistem tetap akan detect sebagai 1 klik sahaja.

Dari semasa ke semasa, akan ada pengumuman di group tertutup tentang siapa yang menduduki top 10

contest iphone6
Blog blogspot pun ada

Amacam?

Selama ni kita biasa dengan contest SEO kan.

Kali ni, ada berani nak cabar diri tak, untuk ajak orang klik dan tengok video di entry kita sampai habis 😉

Video-video ni seminit lebih je ^_^

Takde Blog, Tapi Nak Join

Kalau takde blog, tapi nak join, anda boleh create blog khas untuk contest ini 😀

Kalau tak reti create, saya boleh tolong tunjuk ajar kan ^_^

Berani Cabar Diri?

Nothing to lose lah.

Just perlu sedikit yuran bayaran RM 75/RM 85 je, sebab hanya ahli Shaklee group saya layak untuk join contest ni 😀

Fast action, fast result!

Hubungi saya segera untuk daftar dan join!

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *