jana pendapatan dari rumah
Jadi Ahli Shaklee

Untuk Pelajar Yang Sedang Menganggur

Entry ini ditulis istimewa untuk pelajar yang baru habis belajar dan sedang menganggur cari kerja, atau surirumah pun boleh kalau rasa nak tambah cabaran dalam rutin harian πŸ˜€

jana pendapatan dari rumah
Ya ya, jom usahakan bisnes Shaklee ^_^

Untuk penganggur yang rasa macam bosan duduk rumah, atau asyik habiskan masa download game download movie, saya sangat sarankan anda untuk join bisnes Shaklee bersama saya.

Alang-alang duduk rumah, jana sikit pendapatan, bagus juga, kan? Betul betul?

Apa yang kena buat?

Tak susah pun.

  1. Hanya bayar pendaftaran RM75/RM 85
  2. Seterusnya saya akan invite ke dalam group ekslusif iReach-Creams
  3. Anda hanya perlu setup dan update blog setiap hari mengikut tips di dalam eksklusif group Solaris Pro
  4. Blogwalking setiap hari 10-20-30 blog
  5. Selesaikan Masters Checklist yang tak perlu keluar duit satu sen pun untuk buat, atau tak perlu keluar rumah sekali pun πŸ˜€

Syarat wajib yang lain

Usah harap balasan atau pulangan lumayan dalam masa yang singkat.

Saya faham, susah, memang bahagian ini lah yang paling mencabar buat ahli Shaklee, tapi inilah latihan untuk hati kental.

Buat je secara berterusan.

Tak tahu nak tulis apa dalam blog?

Shaklee akan poskan buku info produk, boleh mula dari situ dan banyakkan membaca bahan bacaan kesihatan.

Oh, niat siap-siap anda buat Shaklee untuk bantu tingkatkan taraf kesihatan orang, jadi memang sah-sah pulangan lumayan adalah perkara ke-10 buat masa ini.

Tolong orang lebih baik dari main game, betul betul? πŸ™‚

Imbuhan atau gaji bulanan

Ia adalah berdasarkan adakah anda telah mematuhi dan menjalankan semua langkah dan syarat di atas.

Biasanya minima gaji adalah RM 20. Ia akan meningkat ke 3-angka kemudian 4-angka dan seterusnya.

Ya, melebihi gaji seorang jurutera di syarikat minyak. Dengan syarat kena ikut syarat yang saya nyatakan di atas ^_^

Ok?

Kan best duduk rumah dapat bagi sikit duit kat mak ayah, daripada menghabiskan beras je kan πŸ˜›

Saya nak mula sekarang!

Ok, cepat-cepat hubungi saya untuk pendaftaran di:

Khadeejah Hasmad

SMS/WhatsApp : 019 409 3457

Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *