Vitamin beri tenaga untuk pemandu Grab yang selalu letih

Drive Grab memang seronok sebab boleh jumpa ramai orang, boleh berjalan sana-sini dan yang paling best adalah kebebasan masa. Kita bebas nak pilih nak pick-up customer hari apa dan waktu bila.

Tapi kadang-kadang bila job datang back-to-back, agak letih juga badan kan. Kalau tak ambil, sayang rezeki. Tapi bila ambil, nak kena fikir nak rest kat mana.

vitamin tenaga untuk pemandu Grab yang selalu letih

Credit gambar : Website vulcanpost.com

Saya dan keluarga memang suka guna khidmat Grab sebab jimat masa dan sangat memudahkan. Baru-baru ini kami ke Johor Bahru tak sewa kereta langsung.

Kami ke mana-mana pun guna Grab. Memang sangat memudahkan lebih-lebih lagi kami bukan orang tempatan Johor.

Vitamin beri tenaga untuk pemandu Grab yang selalu letih

Saya nak kongsikan buat pemandu Grab yang sedang cari minuman atau vitamin untuk beri tenaga, anda boleh cuba minuman tonik pemberi tenaga iaitu Vivix.

Vivix adalah minuman botani yang berkepekatan tinggi.

vitamin untuk kuatkan tenaga pemandu grab yang sering letih

Vivix merupakan minuman botani berkepekatan tinggi. Minum sedikit sahaja insya-Allah beri tenaga.

Apa itu Vivix?

Vivix adalah minuman tonik yang rasa macam ala-ala ribena cuma kelat sikit saja. Ia diformulasi oleh barisan saintis di Shaklee istimewa untuk beri tenaga dan perbaiki masalah dalaman badan.

Kandungan utama Vivix adalah buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan yang tahan lasak dan tinggi antioksidan.
– Anggur Muscadine
– Japanese Knotweed
– Lobak Ungu
– Buah-buah European Elderberry

Adakah Vivix Selamat?

Ya Vivix selamat kerana ianya di perbuat dari bahan-bahan semulajadi tanpa dicampur dengan bahan kimia merbahaya.

Syarikat Shaklee memastikan setiap bahan-bahan yang dimasukkan dalam Vivix mesti menjalani lebih dari 150 ujian klinikal supaya ia benar-benar selamat dari pencemaran kimia dan berkesan tanpa kesan sampingan.

Mahu dapatkan Vivix untuk tenaga untuk drive Grab

Vivix adalah minuman botani yang sangat pekat, dan hanya 150 ml. Sebotol berharga RM 503.50. Sehari hanya perlukan 1 sudu teh sahaja.

Tapi sebagai tanda terima kasih kepada pemandu Grab yang banyak berjasa, saya nak beri off 8%

Boleh dapatkan Vivix dengan hubungi saya :

Khadeejah Hasmad
Whatsapp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares