Promo Shaklee | Vitamin C

Vitamin C Shaklee Promosi November

Vitamin C!

Sapa hantu Vitamin C, bagus juga anda cuba Vitamin C Shaklee ๐Ÿ˜€

Yang dah tegar dengan Vitamin C Shaklee, masa ni lah nak borong banyak-banyak.

Promosi November 2015

Promosi bulan ini adalah:

Beli 6, percuma 1 botol Vitamin C ๐Ÿ™‚

Kalau nak beli 2, dapat 5% diskaun.

3 Kelebihan Vitamin C Shaklee

Antara 3 kelebihan vitamin C shaklee :

1) Semestinya untuk kuatkan sistem imun

Saya memang ambil kadang hingga 6 biji kalau selsema, atau demam atau batuk.

Saya ni alergik sikit dengan panadol, jadi kalau tak sihat, saya memang akan banyakkan makan Vitamin C dan minum air kosong.

2) Kulit yang sihat dan cantik

Selain dari makan, vitamin C Shaklee ni boleh buat jadi masker tau untuk dapatkan effect pipi blushing

3) Berhenti merokok

Ini adalah salah satu kelebihan vitamin C shaklee.

Selain dari ia adalah supplement semulajadi, vitamin C shaklee jugak membantu atasi masalah gian merokok.

Kalau nak lagi bagus, terbaik konsisten ambil Vivix.

Harga Vitamin C Shaklee

Sebotol ada 180 biji.

Kalau ikut kiraan matematik, sehari makan sebiji sahaja.

Jadi sebotol Vitamin C Shaklee, dah boleh tahan selama 6 bulan!

Untuk 6 bulan ini, anda hanya perlu invest RM 92.50 sahaja!  ๐Ÿ˜€

Oh, kos pos adalah RM 10.

Kalau nak beli 6 botol, bagus join jadi ahli.

Boleh dapat harga ahli ๐Ÿ™‚

image
Yang ni bukan harga ahli. Jadi ahli, lagi banyak jimat

Cara Order

Untuk order Vitamin C shaklee ni, whatsapp sahaja 0194773457 hari ini ๐Ÿ™‚

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *