Set Breastfeeding | Set Kurus

Vitamin Kurus Sebelum Raya Untuk Ibu Menyusu

Walaupun menyusukan anak boleh bakar 500 kalori, tapi tak gerenti tau semua ibu yang menyusukan anak kekal langsing.

Ada je badan bagai dipam-pam walaupun dah puasa bagai.

Kalau rasa fed-up dengan keadaan badan, mari lah cuba Set Kurus Shaklee.

image

Dalam Set Kurus ni ada ESP, Alfalfa dan Lecithin

image

Apa, risau ada effect kat baby?

Takde, takde effect apa-apa lah.

Lagipun ESP dan Alfalfa memang famous sebagai milk booster dan bantu pekatkan susu. Bila susu pekat ni, baby pun macam kenyang lama gitu.

Lecithin pulak untuk pecahkan lemak, jangan risau, Lecithin pecahkan lemak jahat je

Takut baby pun tumpang slim?

Hihi. Baby tak slim lah kalau ibu makan Set Kurus ni. Lagi gebu ada.

Sebabnya, Lecithin yang pecahkan lemak tu, dia pecahkan lemak jahat je. Lemak baik dia tak kacau.

Jadi dalam badan baby, lemak-lemak baik tu dia tak kacau.

ESP pulak kasi baby makin putih gebu. Mesti sedap kena peluk. Huhu

Berapa lama nampak hasil

Haa, yang ni bagi tahu secara jujur.

Set Kurus Shaklee confirm tak akan menurunkan badan anda dengan cepat.

Memang bukan style tidur, terus kurus.

Atau sapu kat badan, terus kurus. Eh ๐Ÿ˜›

Paling-paling pun biasanya dalam masa seminggu nampak inch loss.

Ooops, inch loss tau. Bukan weight loss.

Dah pulak, ape benda inch loss weight loss nih?

Inch loss adalah pengurangan inci di bahagian pinggang. Jadi boleh lah muat baju-baju lama tu lepas seminggu makan Shaklee.

Tapi kalau timbang berat, tak gerenti lah nampak penurunan.

Sebabnya Shaklee fokus untuk bina otot untuk bakar lemak jahat.

Bila otot kuat, berat badan tak turun.

Eh, tapi kalau dah kuat baju lama, muat baju size M, kan ke best. Alah, bukan orang tahu pun berat kita berapa ๐Ÿ˜‰

Ada pantang larang tak makan Set Kurus Shaklee ni

Pantang larang nya, amalkan rutin kuruskan badan macam biasa. Tu je.

Set Kurus Shaklee ni bukan ubat ajaib. Ia hanya tolong je badan kita untuk melangsing

Rutin kurus? Macam puasa tu ke?

Eh tak, jangan puasa kerap sangat. Bila puasa, badan kita tend to simpan lemak, bukan bakar lemak.

Rutin kurus termasuk minum air 3-4 liter, air kosong ye, bukan air manis, jaga pemakanan iaitu lebihkan fiber dan kurangkan karbohidrat, dan beberapa rutin lain yang saya akan maklumkan kepada anda selepas belian ๐Ÿ˜€

Masa period boleh makan tak?

Boleh. Tak de masalah. Shaklee ni bukan jamu ๐Ÿ™‚

Berapa lama satu set ni tahan?

Satu set tahan sehingga 2 bulan. Harga pulak RM 265 sahaja. Ya, anda betul semasa membaca RM 265 untuk 2 BULAN, bukan 2 minggu

*yang 2 minggu tu product lain* ๐Ÿ˜‰

Amacam? berbaloi untuk cuba kan ๐Ÿ˜€

Kalau nak order, senang je ๐Ÿ˜€

Nota: Kami turut menerima bayaran dalam bentuk kad kredit ๐Ÿ˜€

Untuk order sekarang, contact saya

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *