Hamil | Set Pregnant | Set Tenaga

Vitamin Pemberi Tenaga Untuk Ibu Mengandung

Masa mengandung ni subjektif. Ada orang masa mengandung lah time paling aktif. Rasa macam cergas bertenaga semacam.

Tapi ada orang, masa mengandung tiba-tiba rasa mata kuyu semacam. Rasa nak tidur berhibernasi macam beruang kutub utara. Ekeke.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-image32310108

Biasa orang yang rasa cepat letih dan pancit ni sebab low HB dalam darah.

Saya masa mengandung Muhammad, cepat sangat letih. Masa tu kerja. Bila nak drive balik tu, dah rasa macam nak pengsan. Sampai rumah, layan tidur lamaaaa.

Oh dear.

Pengalaman saya

Saya suka makan Vitalea & ESP kalau masa pregnant untuk bertenaga.

vitamin tenaga ibu mengandung

ESP

ESP untuk bertenaga pagi sampai petang.

ESP pun bantu upkan bacaan HB tau. Ni as per-pengalaman jiran saya yang pregnant.

Masa pregnant Maryam, Muhammad adalah sangat aktif, hari-hari ajak main bola lepas Abi nya keluar pergi kerja.

Oh boleh pancit makk.

Tapi Alhamdulillah biiznillah ai maintain fit 😉

Vitalea

Vitalea saya suka ambil 2 biji terus as recommended.

Vitalea ni iron formulated. Maksudnya ada zat besi dalam tu.

Zat besi bantu elakkan bacaan HB jatuh.

Pengalaman Vitalea

Jiran saya yang ambil iberet dari klinik, siap up dose lagi, tapi HB tetap tak naik, pun puas hati dengan Vitalea.

Lepas dia konsisten Vitalea 2 minggu, alhamdulillah HB naik cun 😀

Mak mertua ai pun sama. Asal HB 9 je. Lepas makan Vitalea, Alhamdulillah biiznillah, HB naik 13! 😀

Ada banyak lagi vitamin untuk ibu mengandung. Kita sambung next-next la deh 😉

Nak order?

Harga ESP setin hanya RM 150 sahaja untuk kegunaan hingga 2 bulan. Vitalea pulak hanya RM 88.75 sahaja untuk 120 biji.

Hubungi saya untuk order! 🙂

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp : 019 409 3457
Shaklee ID : 858755

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *