Set Tenaga

Vitamin Shaklee Yang Pertama Kali Saya Cuba

Vitamin Shaklee yang pertama saya cuba adalah ESP.

ESP seketul tu je.

Itu pun beli kat ada kedai baby. Punya lah tak nak beli dari agent masa tu.

Entah kenapa.

Saya beli sebab terpengaruh dengan iklan kawan-kawan cakap minum ESP badan jadi lebih bertenaga.

Masa tu, saya sedang pantang anak pertama.

Susu alhamdulillah banyak.

Tapi Subhanallah menyusukan baby ni bukan perkara goyang kaki.

Letih sangat. Rasanya jogging pun tak letih macam tu.

Rasa nak pengsan.

Sampai satu masa, saya fikir, kalau dah tak larat sangat, bagi lah formula.

Tapi ikhtiar dulu.

Sebab bagi formula nanti, letih bancuh susu pulak. Haha.

Alhamdulillah, hari pertama bersama ESP, saya rasa segar badan.

Lagi seronok, saya dah tak cepat lapar.

Kalau tidak, tak sampai 5 minit, mesti nak kena cari makanan untuk makan.

Jadi, kalau anda pun ada masalah macam saya, iaitu ceoat penat dan letih, bagus anda cuba ambil ESP Shaklee ^-^

image
Bukan saya sorang je suka ESP ^-^

Whatsapp 0194773457 untuk order.

Insya-Allah kami akan ajar cara bancuh ESP selepas belian.

Khadeejah Hasmad
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *