Vitamin untuk Haji Supaya Sihat dan Kuat Beribadah

Mula awal bulan ni jemaah yang dapat panggilan haji dah mula ke Tanah Haram.

Kalau anda pun bakal mengerjakan haji dalam masa terdekat atau ada keluarga dan kenalan bakal pergi, elok bawa sekali supplement.

Bukan apa, sebagai salah satu ikhtiar untuk kita sihat sepanjang ibadah dan kuat nak bergerak. Biasanya musim haji (waktu umrah pun biasa juga) ada ramai jemaah yang batuk dan demam.

Sakit-sakit kaki lenguh kaki pun biasa.

P.s : Sambil-sambil itu makan pun kena jaga kat sana. Banyakkan minum air zamzam dan air masak. Elakkan air manis sebab buat kita dehydrated nanti senang demam.

Banyakkan makan sayur dan buah-buahan.

Antara supplement yang bagus untuk ibadah haji :

4 supplement untuk bantu jemaah haji sihat dan kuat semasa beibadah. Dan pada masa yang sama kita juga perlu jaga makan, pakai face mask dan banyak minum air zamzam dan air masak.

 

🛫 Performance Drink

Musim panas ini elok minum minuman berelektrolit tinggi supaya badan kekal hydrated dan bertenaga.

🛫 Vitamin C

Untuk kuatkan sistem imun. Hari-hari kat sana sekurang-kurangnya ambil 1-2 biji

🛫 Omega Guard

Cegah batuk.
Selain kita pun pakai face mask, bagus tambah protection iaitu Omega Guard supaya tak batuk.

Kalau batuk pun memang elok makan Omega Guard ini. Insya-Allah cepat baik.

Sehari amalkan 3 biji.

🛫 Ostematrix

Supaya kaki kuat nak berjalan jauh dan lama-lama selain daripada elak sakit-sakit pinggang.

Ada banyak lagi supplement tapi asasnya yang 4 di atas.

Untuk dapatkan Vitamin Haji di atas, boleh order dengan saya, Whatsapp 019 695 3317

Khadeejah Hasmad

Shaklee ID : 858755

One Response

  1. Nor Hazmira 27 July 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares