Vitamin Lelaki

Vitamin Untuk Lelaki Istimewa Buat Suami Tercinta

Biasa tahu vitamin untuk orang perempuan je kan. Ibu menyusu lah, ibu mengandung, wanita cantik etc.

Tapi sebenarnya ada juga vitamin untuk lelaki tau. Err, sebenarnya apa yang orang perempuan makan tu, orang laki pun boleh join sekali 😉

image
Gambar Google

Ada 4 kategori suami di bawah, jom cek suami anda kategori suami yang mana satu 😉

Suami dingin di kamar tidur

Ehm. Yang ni Vitamin E sangat membantu :”> Selain bantu up kan mood suami anda, anda pun boleh makan vitamin ni untuk tujuan kulit cantik.

Kalau kulit jenis berjerawat tu memang bagus sangat Vitamin E ni.

Harga Vitamin E hanya RM 149 sahaja untuk 120 biji 😀

Suami cepat letih

Bagus bekalkan dengan Vitalea dan Ostematrix. Vitalea ambil 2 biji pagi untuk tenaga di tempat kerja sampai balik rumah.

Ostematrix ambil malam supaya esok pagi nanti bangun dalam keadaan segar bugar.

Harga Vitalea hanya RM 88.75 sahaja untuk 120 biji. Ostematrix pulak RM 61 untuk 120 biji

Suami cepat letih kalau balik kampung

Suami saya suka amalkan Cinch Tea kalau long distance travel, tak kira siang atau malam. Biasa kami travel malam lah.

image
Err bahaya nih

Dan biasa saya tertidur sekali sambil menyusu Maryam kat belakang. Hihi.

Jadi bila suami drive sorang, dia mudah bosan, bila bosan mudah ngantuk, untuk hilangkan ngantuk, baik ambil Cinch Tea siap-siap

Harga Cinch Tea hanya RM 131 sahaja untuk 28 sachets

Suami perokok

Kalau suami anda perokok, dan anda geram dengan janji-janji manis dia yang konon nak berhenti merokok, tapi janji tinggal janji, anda mungkin nak belikan sebotol Vivix buat suami anda.

Harganya RM 475 untuk sebotol Vivix. Ooops, sebelum tercekik dengar harga Vivix ni, lebih baik lah anda fikir manfaat berkekalan yang anda dapat termasuk :

1) suami dah tak merokok

2) suami paksa diri untuk merokok, pun takkan berjaya punya

3) suami cuba-cuba jugak sikit-sikit untuk merokok, end up dia sendiri rasa loya balik

image
Katakan TIDAK pada rokok!

Suka tak? 🙂

Vivix ni dia ada resveratoral yang bersifat untuk membuang ketagihan pada rokok tu sendiri.

Suami anda kategori yang mana satu? 😉

Jika anda berminat nak belikan Vitamin Shaklee untuk suami anda, jemput hubungi saya:

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *