Collagen | ESP | Tips Kecantikan | Vitamin E Complex

Vitamin Untuk Naikkan Seri Wajah Tanpa Make-up Tebal

Ramai orang bertanya, ada tak vitamin kulit cantik dan naikkan seri wajah. Malas lah nak pakai mekap foundation nih. Nak mekap je ambil masa setengah jam.

Tu belum masuk nak kena cuci bila ambil wudhu’, pastu mekap balik.

Jangan tak tahu, sebenarnya ramai wanita cantik kat luar tu yang menggunakan vitamin dari Shaklee secara diam- diam. Itu yang nampak berseri -seri, tegang je kulit.

Set Aura Seri Untuk Kulit Cantik & Naikkan Seri Wajah

Jom saya kongsikan Set Aura Seri khas untuk kulit cantik dan naikkan seri wajah.

Vitamin untuk kulit cantik
Istimewa buat wanita yang ingin menaikkan seri wajah tanpa make-up

(1) Set Keperluan Harian

5 vitamin di dalam Set Keperluan Harian memastikan kulit dan tubuh anda secara keseluruhan mendapat nutrien yang secukupnya.

Di samping itu set ini juga bantu mengawal lembapan kulit; jika kulit kering, ia bantu melembapkan kulit. Tetapi jika kulit berminyak, set ini bantu seimbangkan pH kulit agar kulit kembali pulih.

P.s : Minyak pada kulit adalah penting untuk memastikan kulit lembap. Kulit yang terlalu kering akan menyebabkan kedut cepat naik. Namun terlalu banyak minyak pada muka boleh menyebabkan jerawat naik.

Protein dari ESP di dalam Set Keperluan Harian ini pula bantu mencantikkan sel kulit yang selama ini kusam sekaligus menaikkan seri wajah yang selama ini kelihatan tak bermaya.

(2) Collagen Powder

Collagen ni memang femes dengan kecantikan. Sebut cantik, semua orang tahu ia nya mesti pasal kecantikan.

Apa bezanya Collagen Shaklee dan collagen lain kat pasaran?

Collagen Shaklee di buat dari sisik ikan merah yang hidup di lautan dalam (deep sea).

Kelebihan ikan merah yang hidup di lautan dalam ni adalah, ikan ni tak terdedah kepada pencemaran kimia.

Ye lah, kat dasar laut dalam tu, mana ada minyak atau sampah sarap. Habitat ikan ni juga memastikan ikan tu tak menyerap apa- apa kekotoran bahan kimia

Bila ikan tu tak terdedah dengan pencemaran kimia & tak serap bahan pencemaran kimia, ia adalah selamat untuk kita pakai atau guna ikan tu untuk tujuan kesihatan.

Ia turut menjadi jaminan tiada kesan sampingan negatif jika kita amalkan Collagen Powder Shaklee.

Collagen Powder ni pulak marvellous nya bukan takat untuk kulit wajah, tapi jugak boleh menggebukan dan melicinkan kulit seluruh tubuh termasuk melembutkan tangan, menghilangkan kasar kat tumit kaki, mengilatkan kuku dan juga boleh membantu rambut untuk shiny glowy gitu.

Set Anggun Seri membantu menyerikan wajah, menegangkan kulit, mencegah jerawat serta melupuskan parut-parutnya jika di ambil secara berterusan.

Wajah anda pasti kelihatan berseri dari dalam; tanpa perlu mekap berlebihan yang mungkin merosakkan kulit.

Masa tu nanti, suami andalah orang yang paling bangga; ye lah, isteri jaga penampilan untuk suami, mesti lah suami rasa sangat dihargai dan dicintai, ye tak? 😉

Berminat nak dapatkan Set Anggun Seri Shaklee? Hubungi saya untuk pembelian dan maklumat lanjut  =)

Khadeejah Hasmad
Shaklee ID: 858755
SMS / CALL: 019 – 477 3457
Email: [email protected]

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *