Vivix merupakan makanan tambahan yang boleh membantu merawat penyakit kronik seperti kanser, sakit jantung dan juga diabetes

Kenapa Vivix Shaklee Hebat Sangat?

Vivix merupakan produk suplemen Shaklee yang paling ‘Premium’. Disebabkan Vivix nih sangat hebat, ada yang menggelarnya sebagai “Tonik Ajaib”. Asal orang ada sakit kronik seperti kanser, kencing manis dan sakit jantung mesti dicadangkan untuk ambil Vivix.

Vivix merupakan makanan tambahan yang boleh membantu merawat penyakit kronik seperti kanser, sakit jantung dan juga diabetes

Kenapa Perlu Ambil Vivix Shaklee?

Tahukah anda, setiap hari sel badan kita mengalami risiko teroksida disebabkan pemakanan seharian kita? Lebih-lebih lagi kalau kita mengamalkan pemakanan yang tinggi dengan karbohidrat.

Bila gula dan protin bergabung, ia akan menyebabkan pengoksidaan sel badan atau AGE, atau ayat panjangnya Advanced Glycation End-Product. AGE adalah situasi di mana sel badan kita akan menjadi ‘keras’ dan kurang daya serapan justeru lebih cepat rosak.

Analogi mudah sebagai contoh untuk memahami konsep sel badan teroksida adalah seperti besi yang berkarat. Bila besi berkarat, besi itu rosak, rapuh dan tak berguna lagi. Akhirnya kena buang, betul tak?

Begitu juga sel dalam badan kita. Kalau teroksida, sel badan kita akan rosak dan lepas tu tak berguna. Ini akan menyebabkan penyakit di dalam badan.

Di sinilah pentingnya suplemen Vivix Shaklee kerana ia melindungi sel badan dari ‘berkarat’ atau rosak. Sel badan yang ‘berkarat’ atau rosak ini boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kencing manis, sakit jantung, darah tinggi atau kanser.

Tak perlu tunggu berusia… Sejak muda lagi aktiviti ‘pengaratan’ ini mula berjalan disebabkan pemakanan kita yang kadang-kadang kurang sihat.

Bagaimana Vivix Berfungsi?

Vivix memainkan peranan penting untuk melindungi sel badan dari ‘karat’ teruk. Ia mengandungi resveratoral, iaitu sejenis bahan yang mengelakkan AGE atau ‘proses pengkaratan’ sel dalam tubuh.

Jadi, jelas lah Vivix bukan hanya untuk warga emas atau bila dah datang sakit kronik, baru nak ambil. Vivix merupakan suplemen yang membantu kita mencegah kerosakan sel.

Dibawah ini saya kongsikan secara ringkas tentang bagaimana Vivix berfungsi:

1. Meningkatkan Ketahanan Sel Badan

Kajian klinikal membuktikan bahawa Vivix mampu menumpulkan biological stress response yang menyebabkan penuaan sel.

Vivix Meningkatkan Ketahanan Sel dan Menghalang Penuaan

2. Meningkatkan Penghasilan Tenaga

Dalam kajian makmal, ramuan utama dalam Vivix menunjukkan kemampuan untuk meningkatkan penghasilan tenaga pada peringkat sel yang kebiasaannya menurun apabila kita semakin tua.

Vivix terbukti secara klinikal dapat membantu meningkatkan penghasilan tenaga yang biasanya semakin berkurang apabila kita berusia

3. Melindungi & Membaiki Sel

Kajian membuktikan ramuan yang terdapat dalam Vivix boleh melindungi dan membaiki DNA sel yang setiap hari berhadapan dengan radikal bebas daripada persekitaran kita seharian.

Kandungan dalam Vivix terbukti boleh membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak

4. Menghalang Pembentukan Protin AGE

Kandungan Vivix terbukti melalui kajian klinikal, mampu mengaktifkan genetic regulator dan memperlahankan pembentukan protin AGE yang boleh menyebabkan kerosakan sel.

Kajian juga membuktikan kandungan Vivix boleh menghalang pembentukan protin AGE yang berbahaya dan boleh merosakkan sel

Cara Pengambilan Vivix

Vivix hanya perlu diambil sehari sekali sebanyak satu sudu teh. Walaupun satu sudu teh kelihatan sikit, tapi khasiat dan kelebihannya tersangat hebat.

Hanya satu sudu teh Vivix sehari sudah mencukupi untuk merasai kesannya

Berkesan ke Vivix?

Alhamdulillah setakat nih banyak testimoni positif, terutamanya daripada bekas pesakit kencing manis (diabetes). Boleh belek koleksi testimoni di link ini –> Koleksi Testimoni Vivix Shaklee.

Berminat Nak Cuba Vivix?

Harga sebotol Vivix hanya RM475 dan ianya boleh bertahan selama dua bulan. Khas untuk yang membeli daripada saya, anda akan mendapat keahliah Shaklee percuma (bernilai RM65).

Tak sabar nak cuba Vivix? Hubungi saya sekarang di nombor yang tertera ataupun isikan Contact Form di bawah 🙂

admin-ajax.php
[contact-form][contact-field label=’Nama’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Alamat Emel’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’No Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Pertanyaan’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Similar Posts